TEENUSED

NIITMINE

Muru niitmine on tihtipeale ajakulukas ja mõnikord ka füüsiliselt raske töö. Meie saame Teid aidata! Ilus ja hooldatud muru annab kodule ja aiale hea välimuse. Et muru ilus püsiks, tuleks seda tihedalt niita.Pakume niitmisteenust nii koduomanikule kui ka Ettevõtetele.Kogemustega töölised saavad hakkama ka kõige tõrksama heinaga hoides samalajal kvaliteeti kõrgel ja kliendi kulud madalad.

LUMEKORISTUS JA LIBEDUSETÕRJE

Teada-tuntud tõde on, et Eesti talved on külmad, lumerohked ja tuulised. Tagajärjeks lumised ja libedad pinnad, mille hooldamata jätmisel on ohtlikud olukorrad kergelt tulema isegi ettevaatlik olles. Vältimaks neid on lumekoristus ja libedatõrje esmatähtis.Pakume lumekoristus teenust väiketehnikaga mis saab hakkama ka keerukamate platsidega. Kõnniteed,parkimisplatsid,korteriühistud jpm.

ÜLDEHITUS JA SISEVIIMISTLUSTÖÖD

Meie põhieesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga üldehitus-, katuse-, fassaadi- ja siseviimistlustöid, et täita ka kõige nõudlikumate klientide soovid.Ettevõtte põhimõtteks on teostada töid kooskõlas sõlmitud lepinguga, kvaliteetselt ja tähtaegadest kinni pidades. Meie eesmärgiks on pakkuda oma praegustele ja tulevastele klientidele kiiret ja kvaliteetset ehitusteenust mõistliku hinnaga

roof truss, entablature, architecture-3339206.jpg